Kategorier
Råd

Valg af den rigtige Poker Affiliate

Det er ingen hemmelighed, at der er hundredvis af forskellige poker affiliate programmer derude, alle tilbyder at hjælpe dig med at tjene penge på internettet. At vælge den rigtige poker affiliate er det første skridt i at gå fra affiliate til affiliate og tilbage igen. I denne artikel vil jeg dække et par tips og links til at hjælpe dig med at slå poker affiliate programmer og arbejde hen imod at blive en poker affiliate.

Fakta #1: Er du en poker affiliate marketing eller ejer dit eget affilierede program? Det første spørgsmål, du bør spørge dig selv er, er du en poker affiliate marketing eller ejer dit eget affilierede program? Mange poker datterselskaber se poker som en indtægtskilde og trække dine henvisninger til deres websteder. Men poker er ikke en nem måde at tjene penge, og disse poker affiliate programmer ikke hjælpe dig på nogen måde. En poker affiliate (pot pick) marketingmedarbejder (annoncører hjemmesider) usted af en poker affiliate (pot).

Fakta #2: Studerer du Poker affiliate Program til at blive en af dem? Når du kender svarene på de to spørgsmål, kan du begynde at kigge efter et affilieret program, der vil gavne dig. De fleste af de poker affiliate programmer tilbyder, hvad der er kendt som en provision per spiller. Dette er de provisioner optjent af hver henvist rigtige penge spiller inden for en bestemt periode. Størrelsen af denne poker affiliate indkomst er typisk betales i intervaller mindre end $ 10. De fleste af de online poker affiliate programmer tilbyder dig en vis procentdel af din henviste spillere. Denne procentdel er normalt baseret på de henviste spilleres levetid, antallet af spillere, der henvises til, og det oprindelige tilmeldingsbeløb.

Fakta #3: Er du klar til at blive en Poker Affiliate marketing? Nu hvor du ved, hvad poker affiliate programmer handler om, og ved, hvordan man bliver en, bør du føle sig trygge. Før du går ud og tilmelde dig til at blive en affiliate marketing for en poker affiliate program, bør du sætte dig et mål. Dette bør være en konstant mål igen og igen, hver gang du tilmelder dig en affiliate marketing ressource. Dit mål bør være at generere en konstant tilbagevendende indkomst som partner.

Jeg kunne fortælle dig, at det er meget nemt, men det er ikke helt. Hvorfor? Fordi at drive en affiliate marketing forretning er ikke som at sælge produkter, skal du bruge en masse tid og kræfter på at lære at producere og producere flere kundeemner. producere er let, sælger produkter er let. Og kører en affiliate marketing er meget vanskeligt!

Men der er en ressource, som du kan bruge til at hjælpe dig med at blive en poker affiliate marketing, og det er online. Du kan finde affiliate marketing værktøjer online, og du kan gøre en masse avancerede ting der. Hvis du lige er startet ud, kan du starte med en af de mange affiliate marketing værktøjer på internettet og komme til at lære nogle af de tips og tricks af affiliate marketing.

Held og lykke med din poker affiliate marketing og komme derud og finde nogle nye spillere i dag!

Skriv et svar