Kategorier
Nyheder

Sådan finder du et job, når der ikke er noget job

Online Beskæftigelse – Hvordan finder jeg et job, når der ikke er noget job C. Så hvordan kan du finde et job? Det ville være en god idé at starte med at finde egnede job.

Du har måske et andet “ideelt job” end de mennesker, du arbejder i øjeblikket. Måske er du på en tur og stopper ved en restaurant. Tag plads ved bordet og nyd en hamburger. De fleste mennesker er iført de samme sorte og samey sko. Mens håret er smukt, kan bluse stedet ikke være. Efter at have søgt i 45 minutter, skal du finde dem, der gav konsekvent og forståelig feedback. Dem, der ikke gav nogen feedback, var mindre hjælpsomme end resten. Jeg oprettede en liste ved at analysere alle de værste og bedste svar.

Det kan være, at du ikke passer til kriterierne for den tjekliste, der er oprettet af dine meddeltagere. Hvis det er tilfældet, kan du enten oprette eller finde en bedre liste. Da jeg har været en recruiter i mange årtier, jeg ved, at fokusere på resultater og efter en plan vil hjælpe dig med at tiltrække, fastholde og maksimere din rentabilitet. Disse tre kvaliteter har gjort det muligt for mig at søge kandidater fra fjerntliggende områder. Det var min erfaring, at kandidaterne ville være mere åbne for at udforske processen med at vælge den rigtige mulighed. Dette øgede antallet og kvaliteten af samtalerne samt forholdet mellem klient og kandidat. Jeg gav dem støtte og proces til at hjælpe dem med at vurdere deres pasform og potentiale, før der træffes en beslutning. I tilfælde, hvor bindinger var involveret, tilbød jeg kandidaterne en stress-lønnet, unitorious proces. Før ansættelsesmuligheder præsenteres, skal rekrutteringsmedarbejdere forstå kandidaternes adfærd og reaktioner. Kandidaterne skal forstå processen og passe ind for at vurdere potentialet og evaluere jobmuligheden. Det er svært at vurdere kandidatens perspektiver på arbejdsforhold, rekruttering og fastholdelse af medarbejdere. Forståelse hver person og deres adfærd vil hjælpe dig med at ansætte den bedste kandidat. En person kan foregive at køre for kontorudstyr, mens en anden kan foregive at være en sports embedsmand. En tredje person kan være revisor eller eventplanlægger. Du vil være i stand til at reducere den tid, det tager at ansætte og forbedre chancerne for at finde en stor kandidat.

Forestil dig en verden, hvor alle fulgte det samme mønster. Hvad hvis vi alle havde store CV’er og jobhistorier, der krævede, at vi udfyldte fem forskellige applikationer? Kun én ansøger kunne ansættes, hvis fem ansøgere blev indsendt af personalekonsulenter og arbejdsgivere. En arbejdsgiver ville være mere tilbøjelige til at ansætte den bedste kandidat. Fordi det er, hvad alle virksomheder bør gøre, ville det være mere sandsynligt, at en virksomhed til at ansætte den bedste medarbejder.

Har du problemer med at finde den rigtige kandidat? Hvis du har 50 jobopslag og 20 jobopslag i din kandidatprofil, bør du overveje at ansætte en rekrutteringsmedarbejder. Dette vil spare dig for timevis af at søge efter kandidater. Det er på tide, at du skærer ned på antallet af kandidater. Først skal du mødes med HR for at vælge de bedst kvalificerede kandidater.

Brug jobbeskrivelser sparsomt – Funktionel jobbeskrivelse var, hvad kandidater brugte år siden. Jobbeskrivelser giver ikke dine forventninger til kandidatens præstation. Klar og specifik om dine forventninger og den præstation, du forventer af kandidater

Begræns din kandidatpulje – Mange rekrutteringsmedarbejdere begrænser deres kandidatpulje til kun at være “industriveteraner”. Dette er fint, indtil du indser, at en kandidats erfaring og resultater ikke er så relevante for din virksomhed som en anden. Du har et problem. Nu har du brug for en løsning. Du kan overveje at ansætte en personalekonsulent.

Begynd at opbygge din Executive Search Committee – Alle har hørt sige, at kun folk, der “ved, at de kan gøre arbejdet” bør ansættes. Dette er en farlig tankegang! Det er på tide at indlede en seriøs proces med at opbygge udvalget. Udvalget bør have medlemmer, der har bevist track records og omfatter erhvervslivet veteraner.

Skriv et svar