Kategorier
Alt det andet

Rejser? Sådan sikrer du din næste ferie er en kæmpe eksplosion

Trængsel og travlhed i det moderne liv kan være mere udmattende end nogensinde. Ferier er i overflod, fordi et betydeligt antal mennesker ikke sover, mens andre arbejder 50 + timer om ugen. Overvej dette og gøre nogle sjæl søger efter nogle “must-win” ferier, der vil give dig en stor spænding og masser af sjov.

uel 41.com rapporterer, at nummer et, bedste rejse deal i verden er et krydstogt. Ifølge tooola.com”, oca- &esubmit,”. Krydstogter er 25% dyrere end sidste år pramme. Der er dog kun 41 dage tilbage! For at bekæmpe ferie blues, her er nogle “smarte” ideer til at hjælpe dig med at sikre en sjov, afslappende og givende tur.

1. Faciliteter – Bed om referencer, eventuelle særlige frivillige coachings eller uddannelse. Gå ud over parker og resorts. Tøv ikke med at bede om faciliteter, især villaer eller hoteller med fitnesscenter eller spa.

2. Seværdigheder – 800 millioner mennesker besøger verdensarvsdestinationer hvert år. Vil du være blandt dem? Lær hvad der tilbydes og de fælles attraktioner på din destination med en Spanien rejseguide. Hvis din guidebog er baseret på den rige kultur i syd, skal du sørge for, at den også dækker de mere moderne pletter.

3. City – Næste op er byen. Lær sproget og tjek turistattraktionerne. Hvis du stadig har tid, kan du besøge en lokal landsby, shoppe og deltage i nogle af de lokale aktiviteter.

4. Køkken – Er du op til at prøve nogle usædvanlige retter? Prøv en “larve” (en ægte krabbe ved at klække) i nord eller en “dessert” af forskellige søderies i Sorrento. Spanien rejser er ikke komplet, før du smager den store ukendte køkken i dagens liv.

5. Få Someoria! – Afholdt i ligklædet af Barcelona varme, denne prestigefyldte festival fejrer efteråret høst og lange, varme dage. Fantastisk at have et lokalt ansigt eller vise dine venner hjemmefra, at du sætter pris på det langsommere tempo i det spanske liv.

6. Art Walk and Shop – Dette er ca. (5 km) fra port Vell, let tilgængeligt via tog, bus eller taxa. Nyd en spadseretur gennem de forskellige distrikter i byen, se på butikkerne og gå Havre ‘Bay er kun 20 minutter, Calle Cotter har gode caféer og restauranter og en fantastisk atmosfære. Gå ikke glip af en stor Mirabeau (grill) middag på Le Rubis. Stop ind for en snak om de seneste begivenheder i byen.

7. Gå planken ud – En fantastisk måde at se Barcelona og ikke fare vild er at gå planken langs havnefronten. Der er et utal af sådanne strækninger langs hele kysten af byen. Vest for byen har stranden isula de Rambla et paradis for shoppere i den tidlige aften. Stranden har alt fra butikker til et udendørs teater til britisk byggede barer og pubber. Nord for byen har stranden dejlige gågader og spanske pubber med livlige dansegulve.

8. Shop – Eui ville være gal at gå op et godt køb (her en prøve af den fantastiske sort, der tilbydes). Catalanske og italiensk ejede butikker dækker byen i alle de sædvanlige fashionable anliggender. Når du vandrer rundt, finder du silke, sølv og møntanstalter og Piombino-mærket af håndlavede smykker og souvenirs.

9. Besøg en kirkegård – De barokke katakomber (La gente de Tramblana) er et uforglemmeligt sted. Opdaget i 1829, kirkegården er hvilested for 800 familier, der valgte at gøre deres endelige tillidshandlinger i dette stjerneformede kapel. Mange blev begravet med bestemmelse om, at deres forsyninger skal begraves med dem. Nogle af objekterne på dette hellige sted kommer fra så langt væk som Sibirien.

10. Besøg en vulkan – Verdens mest aktive middelalderlige vulkan opgiver langsomt sine hemmeligheder, og du kan vandre rundt på besøgendes centrum af Colca Canyon mellem skuffelse og opstemthed. De typiske genstande i denne fase er vulkanske sten. Du vil ikke se nogen større udbrud enhver tid snart, men der er lavastrømme og varme kilder.

11. Oplev en Edens Have – Turistparadiset ligger 20 kilometer syd for Durban. På vejen vil du se de smukt bevarede botaniske haver. Hvis du ser dyr krydse på vejene, er de ægte og ikke skuespillere.

Skriv et svar