Kategorier
Råd

Her er 4 store bil voks, som du bør overveje, når voksning din bil

Bilvoks gør ikke et godt stykke arbejde med voksning. De er normalt kun i stand til at beskytte malingen, men sjældent får de jobbet gjort. Det er vigtigt at tænke på formålet med en bilvoks. Hvis det kun er til voksning af din bil og er beregnet til at beskytte overfladen, så er en simpel carnauba et godt valg. Bilvoks lavet af voksplanter som Carnauba kan betragtes som ren Carnauba voks. Carnauba voks har en dyb beskyttende glans, der anbefales stærkt til bilvoksning.

De 3easy voks produkter er fantastisk til alle, der ønsker at voks deres køretøj. Disse tre enkle voks vil beskytte dit køretøj og give en tør, ren finish til voksning. Disse voks er hurtige og nemme at bruge, tager ikke mere end 15 minutter at anvende, og give din bil et smukt vådt udseende. Alle tre voks er nemme at bruge og indeholder forskellige mængder syntetisk glimmer samt ikke-syntetisk glimmer. Når du køber en voks, er det vigtigt, at du er klar over den type voks, du ønsker.

Sioux Voks

Brit Wax Company introducerede Sioux wax tilbage i 2001. Sioux-voksen er en syrefri voks, der giver enhver overflade en smuk, våd glans. Det kommer også i en pastaform, så du ikke behøver at anvende den i hånden. Det er et godt valg i mange bil voks registreringer, fordi det er relativt overkommeligt for det job, det gør. Problemet er opbevaring. Selvom det kan vaskes, gemmer det ikke godt. Det anbefales ikke at blive brugt på køretøjer. Brit voks er en reflekterende voks, der tørrer til en overskyet farve. Det er dog ikke en ægte voks i den forstand, at det ikke giver beskyttelse mod opløsningsmidler, opløsningsmidler og andre rengøringsmidler. Brit produkter er et godt valg, hvis du leder efter en voks, der ikke har alle disse spørgsmål, eller hvis du bare vil have noget simpelt at bruge og glemme alt om kemi. Britvoksen er dyrere end den simple voks. Men hvis du ønsker en enkel, våd-look skinne i en dåse så Brit voks er et godt valg.

Simpel voks

Simpel voks er et andet godt produkt. Simple voks ligner meget Sioux-voksen, men den har også Carnauba og olier, der giver den en våd glans. Dette produkt er velegnet til let til medium niveau bil rengøring og applikationer i auto shows. Dette produkt er ikke så holdbart og vil ikke bevare sin glans samt voks. Det anbefales at beskytte voksen i mindst et år. Du bør ikke bruge voksen i kortere tid i hårdere miljøer eller i direkte sollys. Den Simple voks er et godt valg, hvis du ønsker en voks, der har en kortere beskyttelse tid, men stor holdbarhed.

Det eneste problem er, at Simpel voks kan være vanskeligere at bruge og mere afhængig af varme end voks, der er mere modstandsdygtige. Simpel voks kan fungere godt for dig, hvis du er en forår eller vinter person og søger at tilføje et show bil voks til din samling. Du kan også overveje en nonabrasive voks.

Gadevoks er præcis, hvad der står. Det er blankt og nemt at anvende. Det er også meget overkommeligt. Der er mange mærker på markedet i dag. Nogle voks er designet til professionel brug og har beskyttende egenskaber, mens andre bruges til at forbedre køretøjets udseende. Selvom det er enkelt at anvende voks, kan det efterlade dine hænder skinnende og fedtede, når du har brugt det et par gange. Det er vigtigt at vælge voks, der er enkel at anvende. Du ønsker ikke nogen voks til at dryppe på dine hænder, når du anvender det. Varm voks kan løbe fra dine hænder, så det er svært at bruge. Du bør bruge et blødt håndklæde til at anvende voks på dit køretøj, hvis du planlægger at parkere det i direkte sol. Her er et tip, der hjælper med at beskytte bilens finish mod varmen. En honegrinder anbefales til voksning. Hvis du ikke ejer en, kan du finde en online.

Skriv et svar